VSS Meat presenteert
Een stoofpotje om je vingers bij af te likken. Ko deelt een van zijn favoriete recepten; een heerlijk lamsstoofpotje met Midden-Oosters tintje. Voor dit gerecht is gekozen voor Buytengewoon lamsvlees, bekend om de hoogwaardige kwaliteit, rijke smaak en malse textuur.
Perfecte bereiding
in 7 stappen
01
Verwarm de Ofyr.
02
Snijd de lamsnek in blokjes en bestrooi het vlees met ras el hanout kruiden.
03
Bak het vlees rondom aan op de Ofyr.
04
Doe het vlees in de Dutch Oven en zet op het vuur.
05
Snijd de uien, knoflook, paprika's, prei, wortels en aardappels in blokjes. Bak dit kort op de Ofyr.
06
Voeg de groenten toe aan het vlees en roer dit goed door elkaar. Voeg de saus en organo toe en blus af met bouillon.
07
Breng het stoofpotje aan de kook en laat het ongeveer 2 uur op het vuur staan. Serveer met rijst of couscous. Eetsmakelijk!
ko van asselt • ko on fire | slager VSS Meat