Midden in de Gelderse Vallei, in Wekerom, vind je Restaurant Derk.
Een nieuw adres om te genieten van smakelijke, herkenbare gerechten met lokale producten.
En natuurlijk vlees van VSS Meat.
dirk buijs (chef & eigenaar), Troy (leerling kok), Jaap (chef-kok) • restaurant derk
Dirk komt bij 't Edelhert in Elspeet vandaan. Ook een bekende van ons. 'Zolang ik me kan herinneren werk ik met vlees van VSS Meat. Het is altijd superfijn werken met Reijer. Als je iets nodig hebt, stuur je een appje. En de volgende dag is het geleverd. Maar belangrijker; het zijn goede producten. Je kunt nog zo'n goeie kok zijn, maar als je een slechte biefstuk hebt, bak je er niks van.' Dus toen Dirk voor zichzelf begon, stond meteen vast wie al zijn vlees moest leveren. 'Er zijn zat slagers in Nederland die goed vlees leveren, maar ik heb alleen VSS benaderd. Als beginnend ondernemer zoek ik iemand die ik kan vertrouwen. VSS heeft korte lijntjes, geen gedoe met vertegenwoordigers, goede prijzen en denkt ook nog eens mee.'
Wil jij ook (h)eerlijk vlees voor je klanten?