'Jij regelt de gasten. Wij doen de rest!' Dat is het motto van De Feestmeesters uit Kampen. En bij 'de rest' hoort vanzelfsprekend goed vlees. Al sinds de oprichting tien jaar geleden werkt het catering- en partyverhuurbedrijf exclusief samen met VSS Meat.
jan van den berg • hoofd-feestmeester
De Feestmeesters begon als organisatiebureau en is uitgegroeid tot allround cateringbedrijf met partyverhuur. 'We verzorgen alles,' vertelt hoofd-Feestmeester Jan van den Berg. 'Licht, geluid, aankleding, eten en bediening. Vooral voor bedrijven en verenigingen in de regio, dat is zo'n 90 procent van onze klanten. De rest is particulier: bruiloften en luxe tuinfeesten.' Zijn team bestaat uit vijf vaste medewerkers - onder wie een eigen kok en partymanager - en een flexibele pool van 35 oproepkrachten en zzp'ers. 'Een mooi clubje', zegt Jan trots.
Vaste leverancier vanaf het begin
Volgend jaar bestaat De Feestmeesters tien jaar. Jan: 'Vanaf het begin werken we exclusief samen met VSS Meat. Ik ben in contact gebracht met Reijer en toen hebben we een kop koffie gedronken. Het klikte meteen.' En - het allerbelangrijkste - Jan is erg blij met ons vlees. 'Het draait allemaal om kwaliteit. We kunnen het nog zo goed doen in de bediening. Als het vlees dat we serveren niet goed is, praten mensen dáárover. We doen er geen concessies in. Het moet gewoon goed zijn. En bij VSS is het goed. We krijgen altijd complimenten over het vlees.' De favorieten van Jan én de gasten? 'Op de meeste feesten zijn de kipsaté en de ossenhaassaté de hardlopers. Die zijn ook wel erg goed van smaak.'
Onze samenwerking gaat verder dan vlees. Jan: 'We zijn zelfs op onze teambuildingsdag bij VSS op bezoek geweest. We kregen een rondleiding en mochten vlees van de barbecue proeven. We waren toen zó enthousiast over de gebakken buikspek dat we die nu ook onze gasten aanbieden. Dat soort dingen maakt het contact nog leuker. En met Reijer spar ik regelmatig over ondernemen. Ook buiten het vlees om hebben we een goede klik met elkaar.'
Wil jij ook deze ervaring?