klantverhaal

de feestmeesters

het verhaal van de feestmeesters


'Jij regelt de gasten. Wij doen de rest!' Dat is het motto van De Feestmeesters uit Kampen. En bij 'de rest' hoort vanzelfsprekend goed vlees. Al sinds de oprichting tien jaar geleden werkt het catering- en partyverhuurbedrijf exclusief samen met VSS Meat.


vanaf het begin werken we exclusief samen met vss.

ik waardeer de praktische aanpak en het snelle schakelen. als ik vss bel, krijg ik nooit een nee. ze regelen het. dat is goud waard.


jan van den berg • hoofd-feestmeester

Een mooi clubje FeestmeestersInterne link

De Feestmeesters begon als organisatiebureau en is uitgegroeid tot allround cateringbedrijf met partyverhuur. 'We verzorgen alles,' vertelt hoofd-Feestmeester Jan van den Berg. 'Licht, geluid, aankleding, eten en bediening. Vooral voor bedrijven en verenigingen in de regio, dat is zo'n 90 procent van onze klanten. De rest is particulier: bruiloften en luxe tuinfeesten.' Zijn team bestaat uit vijf vaste medewerkers - onder wie een eigen kok en partymanager - en een flexibele pool van 35 oproepkrachten en zzp'ers. 'Een mooi clubje', zegt Jan trots.

Vaste leverancier vanaf het begin

Volgend jaar bestaat De Feestmeesters tien jaar. Jan: 'Vanaf het begin werken we exclusief samen met VSS Meat. Ik ben in contact gebracht met Reijer en toen hebben we een kop koffie gedronken. Het klikte meteen.' En - het allerbelangrijkste - Jan is erg blij met ons vlees. 'Het draait allemaal om kwaliteit. We kunnen het nog zo goed doen in de bediening. Als het vlees dat we serveren niet goed is, praten mensen dáárover. We doen er geen concessies in. Het moet gewoon goed zijn. En bij VSS is het goed. We krijgen altijd complimenten over het vlees.' De favorieten van Jan én de gasten? 'Op de meeste feesten zijn de kipsaté en de ossenhaassaté de hardlopers. Die zijn ook wel erg goed van smaak.'

Snel schakelen maakt het verschilWat Jan waardeert aan VSS Meat is de praktische aanpak en het snelle schakelen. 'In onze branche komen regelmatig spoedjes voor. Dan moeten we binnen twee dagen een barbecue voor zestig personen organiseren. Als ik VSS bel, krijg ik nooit een nee. Ze regelen het. Er gaat ook wel eens iets mis aan onze kant. Dat we nét te weinig vlees besteld hebben. Ook dat lost VSS op. Ze staan binnen no-time op de stoep met extra vlees. Dat is goud waard.'
Los van die spoedjes leveren we op vaste dagen bij De Feestmeesters. Volgens afspraak vóór 9.00 uur 's ochtends. 'Dan staan bij ons de dames klaar om de barbecuepakketten te maken', legt Jan uit. 'De saté krijgen we altijd voorgegaard. We willen geen risico lopen met rauwe kip. En als we vega- of halalvlees nodig hebben, verpakt VSS dat netjes apart.'


Meer dan een vleesleverancier

Onze samenwerking gaat verder dan vlees. Jan: 'We zijn zelfs op onze teambuildingsdag bij VSS op bezoek geweest. We kregen een rondleiding en mochten vlees van de barbecue proeven. We waren toen zó enthousiast over de gebakken buikspek dat we die nu ook onze gasten aanbieden. Dat soort dingen maakt het contact nog leuker. En met Reijer spar ik regelmatig over ondernemen. Ook buiten het vlees om hebben we een goede klik met elkaar.'


Wil jij ook deze ervaring?


Altijd op
zoek naar perfectie
in smaak