In 't Harde, onderaan de beroemde Knobbel, ligt Brasserie de Woldberg. Een vrij nieuw restaurant op steenworp afstand van VSS Meat. Niet zo gek dus dat hun vlees bij ons vandaan komt.
stefan brink • brasserie de woldberg
Echte Hardenezen weten: de Knobbel heet officieel de Woldberg. Daarom koos Stefan Brink twee jaar geleden voor die naam voor zijn nieuwe brasserie aan de voet van die beroemde heuvel. Bij Brasserie de Woldberg is altijd reuring. Er komen veel fietsers, wandelaars en dorpsgenoten. Voor lunch, diner, borrels én bedrijfs- en familiefeesten. 'We hebben een hele laagdrempelige keuken', vertelt Stefan. 'Bij ons eet je biefstuk, varkenshaas en schnitzel. Maar dan wel een hele goeie.'
Van klachten naar complimenten
Als Stefan in de zomer van 2023 de deuren van Brasserie de Woldberg opent, werkt hij nog met een andere slager. 'Na terugkerende klachten over de biefstuk, ging ik toch achter de oren krabben...' Stefan heeft ook nog een cafetaria bij het plaatselijke zwembad op 't Harde en beheert de keuken in de kantine van SV 't Harde. Voor de gehaktballen daar komt hij in contact met Reijer. Hij besluit ook voor zijn brasserie vlees van VSS Meat te proberen en maakt uiteindelijk de overstap. 'Al het vlees op onze kaart komt nu bij VSS vandaan. Van de biefstuk en de varkenshaas tot de hamburgers en kippendij. En ik heb nooit meer een klacht gehad. Sterker nog, ik krijg er veel complimenten over. Zelfs bij de voetbal hoor ik: 'Wat is die biefstuk van jullie goed!' Het is supervlees.'
Wil jij ook (h)eerlijk vlees voor je klanten?